Kittens Nizza (2201033) (13786)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Nizza is ongeveer 1 mei geboren.

Nizza heeft een beschermengeltje op haar schouder zitten dat z’n werk goed heeft gedaan. Ze heeft kennelijk een ongelukje gehad waardoor ze ietwat verkreukeld binnenkwam: ze had haar onderkaak gebroken en een klapvoetje. Voor hetzelfde geld was de schade veel groter of was de beeldschone jongedame er helemaal niet meer geweest. Ze had ook niesziekte die gelukkig mild verliep.

De niesziekte was snel over met eventjes oogzalf en een antibioticakuurtje. Het klapvoetje is vanzelf hersteld. De gebroken kaak hoefde niet geopereerd te worden; met een “dieet” van een paar weken mousse en geweekte brokjes is de breuk vanzelf geheeld.

Nizza is haar hokarrest meer dan beu, ze heeft energie voor drie en die moet ze toch in een beperkte ruimte zien kwijt te raken. Ze heeft ook geen broertjes en zusjes bij zich waar ze mee kan bakkeleien en ze mag pas 5 augustus naar de kittenkamer. Je hoeft maar naar haar te kijken en ze staat al op, meteen in de startblokken – gaan we wat leuks doen? Ze gooit haar speelgoed ook energiek rond. U bent van harte uitgenodigd om te komen kennismaken met deze fraaie spring-in-‘t-veld. Het beschermengeltje krijgt u mee bij de adoptie.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten.