Kittens Noura (2301608) (21843)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Noura is 3 juni geboren.

Noura is het kleine zusje van Dolfje. Zij is rustig en bedeesd, maar niet bang. Zij laat zich graag vertroetelen door mensen, al zal zij niet snel zelf het initiatief nemen om bij je te komen liggen. Maar ze zal ook zeker niet van je weglopen en je kan haar makkelijk aaien en optillen. Omdat ze nog zo klein is, kan ze heerlijk in je armen liggen voor een knuffel. Noura speelt graag met een balletje waar zij achteraan kan rennen, of met de hengel om naar veertjes te springen. Ze vindt het superleuk wanneer je het initiatief neemt voor een spelletje en doet dan altijd actief mee. Ondanks dat ze de kleinste is in het gastgezin, stoeit en rent ze mee met de rest zonder voor ze onder te doen. Noura eet goed, maar wel langzaam. Als zij samen komt met een andere kat, moet er dus opgelet worden dat zij ook de tijd krijgt om te kunnen eten.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.