Kittens Nuka (2101795) (08796)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Nuka is 1 juni geboren.

Nuka en Tiana zijn samen op straat gevonden en vinden veel steun aan elkaar. Waar Tiana gaat, gaat Nuka. Nuka is van een bange kitten veranderd in een stoere, aanhankelijke kater die graag op ontdekking gaat. Hij ligt graag op warme en zachte plekjes zoals dekentjes en kussentjes, maar bijvoorbeeld ook op je schoot. Nuka vindt alles prima, je kunt hem oppakken, knuffelen en ermee spelen. Hij kan goed bij andere dieren zoals katten of honden. Het is voor Nuka en Tiana het fijnste als ze samen geadopteerd worden.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.