Kittens Odin (2301114) (21597)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Odin is 5 juni geboren.

Wij, opvanggezin met 2 volwassen mensen en 2 dochters van 11 en 13 jaar, kregen Odin toen hij 4 weekjes oud was. Odin moest met wanten aangepakt worden, want hij was heel angstig en deed er alles aan om weg te komen. Als we alleen al naar hem keken blies hij en dook hij weg van angst. Maar dit veranderde al heel snel. Hij kwam erachter dat het heel leuk is om met mensen te spelen. Al snel mochten we hem aaien en spinde hij erop los. Steeds vaker kwam hij ons opzoeken om geaaid te worden of als hij wilde spelen.

Odin heeft een ontzettend lief, zachtaardig en speels karakter. Hij kan uren in de weer zijn met zijn speeltjes om daarna uitgeput bij ons op de bank geaaid te worden en om te slapen. Hij komt (vaak spinnend) naar ons toe als hij iets wil. Hij komt ook bij ons gezellig op schoot liggen. Odin krabt niet en blaast niet meer. Af en toe, als er ineens veel nieuwe mensen binnenkomen, schrikt hij nog een beetje. Maar hij went snel. Odin is een heel lief katertje en ook geschikt voor (iets oudere) kinderen. Hij heeft veel gespeeld met onze dochters van 11 en 13 jaar, maar ook met hun neefjes van 5-9 jaar. Odin houdt er alleen niet van om opgepakt te worden.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.