Kittens Olaf (2400613) (26786)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Olaf is geboren op 25 april. Olaf zit samen in een nestje met Muffin, Ollie en Saartje.

Het is een superlief katertje dat heel graag speelt en knuffelt. In het begin kan Olaf nog een beetje bang zijn, maar hij went snel aan nieuwe dingen. Olaf eet en drinkt heel goed en doet alles keurig op de kattenbak.

Olaf’s naam komt van Frozen, want hij is enigszins gehavend gevonden bij een koelcel. Het nestje had een ongeluk gehad. Olaf heeft er een kronkel-oortje aan overgehouden en een wondje op zijn pootje waar hij een teentje mist. Als de haartjes dadelijk mooi teruggegroeid zijn zie je er niks meer van. Verder heeft hij er zelf geen last van en het beperkt hem totaal niet.

Op de laatste foto, die genomen is bij de dierenarts, ziet u van links naar rechts: Muffin, Ollie, Olaf. Ollie was de enige die er ongeschonden van af was gekomen. De kittentjes hebben al een heel avontuur achter de rug!

Alle katjes liggen graag bij elkaar en trekken graag samen op. We plaatsen ze het liefst twee aan twee, zodat ze nog een bekend maatje hebben op hun nieuwe adres.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.