Kittens Ollie (2200727) (15629)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Ollie is 20 mei geboren.

Ollie heeft vanwege een huidprobleem langdurig in isolatie gezeten, en dat is niet goed voor de sociale ontwikkeling van een jong katje. Geen mams in de buurt, geen broertjes en zusjes om mee te bakkeleien, weinig prikkels. Ze is overigens fysiek goed hersteld en zit nu in de kittenkamer, waar ze als een miniatuur-olifantje door de porseleinkast dendert waar ze niks van begrijpt. Ze moet nog leren hoe je je temidden van andere kittens gedraagt. Ze heeft veel gemist in haar jonge leventje en er komt nu ontzettend veel tegelijk op haar af. Haar hersentjes maken overuren om alles te verwerken.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.