Kittens Ollie (2400614) (26792)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Ollie is geboren op 25 april. Ollie zit samen in een nestje met Muffin, Olaf en Saartje.

Ollie is een rood met wit katertje. Het is een superlief katje en speelt heel erg graag. In het begin is Ollie nog een beetje bang van nieuwe mensen, maar hij went al snel aan een nieuwe omgeving en mensen. Ollie speelt graag met zijn nestgenootjes maar houdt ook wel van een dutje doen. Ollie drinkt en eet goed en doet alles keurig op de kattenbak.

Als je Ollie roept dan komt hij blij aangerend. Ollie is graag samen met de rest, ze liggen allemaal graag bij elkaar. We plaatsen ze het liefst twee aan twee, zodat ze nog een bekend maatje hebben op hun nieuwe adres.

Ollie is gevonden bij een koelcel, het nestje had een ongeluk gehad. Op de laatste foto, die genomen is bij de dierenarts, ziet u van links naar rechts: Muffin, Ollie, Olaf. Ollie was de enige die er ongeschonden van af was gekomen, het was ongetwijfeld zijn geluksdag!

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.