Kittens Olly (2301123) (21056)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Olly is 1 mei geboren. Op enkele foto’s ziet u zijn zusje schildpad-poesje Donna, het andere rode katje is zijn broertje Boulder. Ten opzichte van zijn broertje Boulder en zusje Donna, neemt Olly het initiatief en is van de drie de dapperste.

Ook al is hij de dapperste, hij komt nog niet op schoot om te kroelen. Er is nog wat tijd en aandacht nodig om zijn vertrouwen voor 100% te winnen. Hij werd in zijn opvanggezin wel steeds aanhankelijker en kwam al uit zichzelf naar “zijn mens” toe om kopjes te geven en geaaid te worden. Hij spinde daarbij heel enthousiast. Het kwartje begon al te vallen!

Hij kan al met twee handen tegelijk geaaid worden, een hele sensatie voor een katje dat dat helemaal niet gewend was. Oppakken is geen probleem voor eventjes. Op schoot zetten kan wel, maar dat vindt hij nog vreemd en dan vertrekt hij vrijwel meteen weer.

Olly heeft een goed afgesteld radartje voor alles wat eetbaar is. Hij is dol op brokjes, natvoer, kwark en zalm. Een lekkerbekkie! Het is ook een goed hulpmiddel om vriendjes met hem te worden.

Hij vindt laserlampjes te gek, ook balletjes, knisperpropjes en veertjes worden enthousiast begroet. Onverwachtse armbewegingen en geluiden, daar schrikt hij nog van.

Katje voor rustige, ervaren mensen die verder met hem aan de slag gaan en hem meenemen in zijn ontwikkeling. Olly heeft er zin in! Hij is inmiddels in onze kittenkamer gearriveerd en hij doet het daar heel goed, hij struint vrolijk rond en is zienderogen ontspannen. Kijkt u maar eens naar de laatste foto’s. Overtuigd?

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.