Kittens Oreo (2200719) (13702)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Oreo is 13 mei geboren. Hij maakt deel uit van het nestje Pepper – Oreo – Orka – Vanna.

Oreo is een schattige kater die met zijn moeder en broertjes en zusjes in een gastgezin is opgegroeid. Hij kwam op de leeftijd van drie weken in het gastgezin en heeft al veel geleerd. Het is een lieve jongen die van kopjes geven houdt. Hij heeft een wit, bijna doorzichtig oor, wat heel grappig staat. Het is een actieve kitten, die graag speelt.

Op 5 augustus krijgt het hele nestje de tweede enting en worden ze gecastreerd/gesteriliseerd. Maar u mag gerust al eerder komen kennismaken en ze mogen ook al mee.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.