Kittens Owen (2000989) (01776)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Owen is 15 april geboren.

Owen is een mooie, maar vooral ook een lieve rustige kater. Ideaal als je geen zin hebt in een drukke puberende kitten.

Hij loopt graag een rondje om de boel te verkennen, en gaat vervolgens¬†ergens liggen toekijken. Hij springt graag bovenop kasten, dus zijn ontdekkingsterrein is groot.¬†Hij is dol op geaaid worden en komt vaak nog half slapend naar je toe. Hij geniet zo erg dat hij regelmatig op “standje motor” staat. En dat klinkt echt hard!

Hij laat zich goed optillen, blijft dan ook lekker zitten en als hij iets niet wil dan geeft hij dat rustig aan. Hij gebruikt geen nagels of tandjes.

De hond en het andere kitten Crash in het gastgezin vond hij even wat spannend. Dan zie je een dik staartje en blaast hij soms ter waarschuwing, maar verder is hij gewoon rustig en benaderbaar. Zelfs optillen is dan geen enkel probleem!

Deze lieve kleine vent verdient een mooi thuis waar hij lekker kan chillen en knuffelen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.