Kittens Panda (2201359) (16709)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Panda is 16 mei geboren.

Panda is in haar uppie gevonden en heeft samen met Doblo, Brava en Siena, die ook allemaal in hun eentje waren gevonden, in een gastopvang gezeten. Het is dus geen nestje maar ze hebben het wel heel leuk met elkaar.

Panda is een lief en rustig kitten met een heerlijk zacht velletje. Ze laat vaak horen dat ze er is omdat ze dan aandacht wil. Af en toe komt ze een beetje onhandig over. Ze speelt heel graag en als ze wat moe wordt en ergens gaat liggen, vindt ze het prima dat Doblo bij haar komt liggen en haar een fijne wasbeurt geeft.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.