Kittens Panda (2201359) (14581)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Panda is 16 mei geboren.

Panda is in haar uppie gevonden en zit samen met Doblo, Brava en Siena, die ook allemaal in hun eentje zijn gevonden, in een gastopvang. Het is dus geen nestje maar ze hebben het wel heel leuk met elkaar.

Ze liep buiten steeds met mensen mee en we merken dat ze heel mensgericht is.

Ze moest echt wennen aan de andere kittens en was in het begin erg in de verdediging, ze verstopte zich en blies de andere kittens bij haar vandaan. Ze deed de eerste tijd niet mee met de wilde spelletjes en achtervolgingen van de anderen. Ze keek de bekende kat uit de boom. Ze doet nu volledig mee, is ingeburgerd en is goed geaccepteerd in de groep.

Ze wil graag op schoot bij je zitten en ze kan flink spinnen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.