Kittens Partido (2301118) (21498)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Partido is 4 juni geboren.

Dit is Partido, een lief zwart met wit katertje. Hij is gevonden met een snee in zijn kin, dus hij heeft een ongelukje gehad op straat. Nadat de snee is gehecht bij de dierenarts is hij bij terugkomst op het asiel nog een keertje ontsnapt, waaraan hij zijn naam te danken heeft.

Door al deze avonturen was hij nogal onzeker geworden. Hij is naar een pleeggezin gegaan om lekker tot rust te komen en te werken aan vertrouwen in mensen.

Binnen een uurtje was hij al aan het stoeien en lag daarna prinsheerlijk tussen de rest te slapen. Hij is vriendjes met alle andere katten in het pleeggezin.

Partido is dus zeer geschikt als maatje voor een andere kat. Hij mag daarom alleen verhuizen als hij een vriendje krijgt. Hij kan het in ieder geval heel goed vinden met Mijntje, Blossom, Bliss, Cheer en Bas.

Partido blijkt een heel nieuwsgierig, leuk en lief katertje naar mensen toe. Hij laat zich inmiddels uitgebreid aaien. Hij gaat er dan bij liggen en je mag ook zijn buikje lekker kriebelen. Hij heeft een heerlijk spingeluid. Je kunt hem voor je winnen met spelen en lekkere hapjes. Bij wie mag deze lieverd komen wonen? Je krijgt echt een vriendje voor het leven met hem.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.