Kittens Pepper (2200451) (12787)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Pepper is 8 maart geboren en maakt deel uit van het nestje Indi – Maya – Nicky – Pepper.

Ze waren in het begin in hun gastgezin en in onze kittenkamer best wat schichtig, maar dat is van lieverlee bijgetrokken. Het grut was ook “al” 6 weken oud toen ze werden gevonden. Als ze in die belangrijke periode net wat minder contact hebben gehad met mensen, beschouwen ze die als merkwaardige marsmannetjes. Maar ze hebben inmiddels best overweg leren gaan met ons. Het stuitert door de kittenkamer en het laat zich aaien. Veel plezier maken, veel mee spelen, lekkernijtjes uit de hand laten pakken, dan blijken die kolenschoppen van handen van ons toch lang niet zo eng als ze eerst dachten. Het komt goed met dit nestje! Een druk gezin met jonge kinderen is echter wat te heftig voor ze.

Daar waar zijn zusjes in drie kleuren uitgevoerd zijn, draagt Pepper een keurige smoking, met een elegant krijtstreepje over zijn snoet. Hij is niet de dapperste jongen en laat zijn broer en zussen eerst even controleren of een hengeltje wel veilig is. Daarna komt hij wel meedoen. Als Pepper een speeltje te pakken heeft, dan gromt hij even waarschuwend. Nou is hij aan de beurt! Hij vindt het heerlijk om op de vensterbank te liggen en lekker naar buiten te kijken.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.