Kittens Pepper (2201062) (17327)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Pepper is 20 juni geboren.

Pepper is verhuisd van zijn opvanggezin naar onze kittenkamer. Hij kan goed overweg met andere kittens. Hij houdt van spelen en klimmen en als hij een speeltje in z’n bezit heeft, dan zal hij het niet gemakkelijk afgeven aan een ander. Achter iets aanrennen of samen met z’n mensen spelen vindt hij super, maar hij kan ook heel goed in z’n eentje spelen of met de andere kittens. Hij is opgegroeid met een grote hond in huis; hij bleef er uit de buurt hoewel hij niet echt bang was. Hij kan heerlijk bij je liggen, maar als hij daar geen zin in heeft dan springt hij uit je armen. Hij heeft een zacht karakter en kan overweg met kinderen, maar drukke jonge kinderen gaat hij uit de weg. Grotere kinderen zal prima gaan.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.