Kittens Pepper (2400597) (26673)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Pepper is 29 april geboren. Ze maakt deel uit van het nestje Pepper – Niels – Freek – Charlie. Ze zijn alle vier heel aanhankelijk. Als je ergens gaat zitten of liggen, dan komen ze er alle vier bij.

Pepper is een prachtig zwart poesje en ze heeft ondeugende oogjes. Spelen vindt ze heerlijk, maar lekker knuffelen vindt ze ook super. Ze is een poesje dat lekker veel spint en dat begint al zodra ze je ziet. Ze is gewoon een mooi, lief, speels, gemakkelijk en gezellig poesje waar je veel plezier mee hebt! Je kunt uren naar haar kijken hoe ze met haar broertjes speelt.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten.