Kittens Peter (2101087) (07009)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Peter is ongeveer 20 mei geboren.

Peter lijkt identiek aan zijn broertje Bruce qua uiterlijk. Het duidelijkste verschil is een witter rechts achterpootjes en een iets lichtere gloed. Voor de rest kan zelfs het gastgezin ze moeilijk uit elkaar houden.

Qua karakter zit er wel meer verschil in. Peter is dapperder, speelser en meer gehecht aan zijn grote stiefbroer Tony. Peter stoeit graag met zijn broertje Bruce, maar ook veel met zijn grotere stiefbroer. Daarnaast gaat hij meer op ontdekking uit.

Omdat Tony de kamer af wilde zijn ook Peter en Bruce sneller tussen de huidige bewoners (twee katten en een hond). Ze speelden de eerste dagen vooral boven, maar inmiddels ook veel beneden en in de buitenren. Vooral de overdekte buitenren vinden ze erg leuk!

Wanneer ze moe zijn kruipen ze vaak op een rustiger plekje om te slapen. Peter slaapt graag samen met Tony, maar die heeft al minder slaap nodig, dus neemt ie tussendoor korte dutje op de plek waar hij aan het spelen was.

Peter en Tony zijn een geweldig duo, dus vanuit het gastgezin wordt dit als duo geadviseerd, maar het is geen vereiste.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.