Kittens Picanto (2200386) (12658)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Picanto is 15 april geboren.

Picanto is lid van de bende van 5, bestaande uit Niro, Picanto, Stinger, Stonic en Rio. Zij zijn allemaal zonen van moeder Kia; vijf prachtige knulletjes.

Picanto is heel herkenbaar aan zijn lichtrode velletje en met veel stippen, in tegenstelling tot zijn broers die wat meer strepen hebben. Vanaf het begin een pittig katertje (vandaar zijn naam). Hij kan ook heel goed alleen spelen maar met zijn broers stoeien is natuurlijk favoriet.

Hij is wat voorzichtig naar vreemde mensen toe. Als je hem aan zijn “voorkant” wat afleidt met een speeltje of wat lekkers, dan kun je hem goed aaien. Hij vindt dat zelfs fijn en begint dan tevreden te spinnen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.