Kittens Pieterke (2000793) (02229)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Pieterke is 12 mei geboren.

Pieterke kan wel geaaid worden maar is veel minder van het oppakken, hij blijft veel liever op zijn eigen pootjes staan. Hij raakt een beetje in paniek van oppakken, heeft dat niet geleerd toen hij een dreumesje was. Het aaien gaat steeds beter, het beestje begint zelf om aandacht te vragen. Katje voor ervaren mensen met geduld die hem zachtjes verder helpen op de weg naar omgaan met mensen. Het is sowieso verstandig om Pieterke samen met een ander, goed gesocialiseerd kitten te adopteren zodat hij zich eraan kan optrekken. Of er moet al een andere kat in huis zijn die het goede voorbeeld kan geven en die een beetje als “medium” kan dienen zodat Pieterke toch aansluiting kan vinden.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.