Kittens Ping (2102271) (09944)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Ping is ongeveer 1 augustus geboren.

Ping is samen met haar zusje Pong in een schuurtje geboren en is de eerste weken van haar leven niet bepaald ondergedompeld in menselijk contact. Er kwam wel iemand elke dag eten brengen, maar pas met tien weken is ze opgenomen in een gastgezin. Zo’n poes moet dan behoorlijk wennen aan mensen. Ze vindt onverwachte bewegingen en handen nog spannend. Oppakken: liever niet. Op schoot zitten: ook liever niet, behalve… als er iets lekkers zoals natvoer te halen valt. Ping houdt van lekkere hapjes en dat is een mooie manier om haar te leren dat handen ook leuke dingen brengen.

Ping volgt haar mensen naar een andere kamer en kletst mauwend met ze. Dat doet ze vooral als ze iets wil: eten, naar boven gaan. Ze kan dan behoorlijk volhardend zijn. Ze is een energiek kitten en speelt met van alles. In haar toekomstige huis wil ze graag naar buiten, om ook een beetje van die energie kwijt te kunnen. Ping zoekt contact met de andere katten in het gastgezin en gaat lekker bij ze liggen, het liefst voor de houtkachel, want dat is haar favoriete plek. Verder kijkt ze graag televisie, vooral naar National Geographic. Ze zit dan met haar neus zowat tegen het scherm aan.

Ping is een poes voor een rustig huishouden, bij mensen die ervaring hebben met schrikachtige katten en die niet te veel van haar verwachten. Kinderen vindt ze te onvoorspelbaar. Een andere kat daarentegen zal ze op prijs stellen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.