Kittens Pip (2101313) (07972)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Pip is 17 mei geboren.

Pip is een lief, vrolijk en speels katertje dat ook op z’n tijd de rust opzoekt en dan lekker een dutje doet op een beschut plekje (informatie uit zijn gastgezin). Dat komt echter bij ons niet zo goed uit de verf. Hij is best bang/onzeker, en als je op hem afloopt vertrouwt hij het meestal niet en maakt hij dat hij wegkomt. Het is geen katje voor bij kinderen. Hij heeft een rustig huishouden nodig waar hij kan leren dat hij niks te vrezen heeft. Hij moet nog wat stapjes zetten op het gebied van omgaan met mensen en kan daarbij nog wel wat hulp gebruiken. Hij wil best, het moet alleen rustig opgebouwd worden. Gaat u het vertrouwen van dit manneke winnen?

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.