Kittens Pip (2200480) (12976)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lieve, grappige, stoere Pip. Ze is een schildpad poesje met een beetje wit hier en daar, met een geschatte geboortedatum van 4 april van dit jaar. Ze kwam op een leeftijd van zo’n 7 weken in een gastgezin terecht.

De moeder van Pip was een schuwe poes en had Pip al vroeg geleerd dat mensen eng waren, vandaar dat we ze gescheiden hebben om Pip nog goed te kunnen socialiseren. Het gastgezin prikte al snel door haar fa├žade heen en heeft haar speelse en nieuwsgierige kant flink gestimuleerd. Ze is daarbij geholpen door de kater des huizes en door haar beste vriend Erie, die ook ter adoptie staat en eigenlijk best wel graag mee zou willen verhuizen. Ze hebben altijd alles samen gedaan. Gegeten, geslapen, gestoeid, naar de dierenarts, de kater des huizes geplaagd en samen enorm gegroeid.

Pip in het kort: nieuwsgierig, speels, een doorzetter, eigengereid, grappig, jagertje, veel energie. Ze kan geaaid worden als ze rustig is, bijvoorbeeld tijdens het eten. Op andere momenten heeft ze daar gewoonweg geen tijd voor, want dan moet de hele wereld ontdekt worden. Je kunt haar oppakken, maar echt knuffelen of op schoot zitten is nog een brug te ver. Voor Pip zoeken we een plekje waar ze in de toekomst ook naar buiten mag, of anders een maatje om mee te stoeien.

Ze moet in het begin even wennen aan nieuwe mensen, geluiden, geuren etc. Soms schrikt ze even en rent dan weg, maar komt ook direct weer tevoorschijn. Als je met Pip wilt spelen is het belangrijk alleen een hengel of andere speeltjes te gebruiken en niet je handen of voeten. Gebruik je handen alleen voor lekkere hapjes en aaitjes, dan heb je haar vertrouwen het snelst gewonnen.

Pip kan heerlijk spinnen, maakt grappige geluidjes als ze een vlieg ziet of bovenaan de trap staat om haar maatje te roepen. Een tv heb je niet meer nodig, want met Pip in je huis heb je een avondvullend programma om naar te kijken en van te genieten.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.