Kittens Pixie (2200572) (13181)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Pixie is 25 april geboren.

Ze is opgegroeid met vier andere kittens, allemaal afkomstig uit verschillende nestjes. Ze spelen heerlijk met elkaar en je kon al vroeg merken dat Pixie de baas was. Ze was ook wel één week ouder dan de rest en dat liet ze ook zien, ze at al vrij snel haar brokjes en vindt het klimmen in de klimpaal heerlijk. Als de bench opengaat, dan is mevrouwtje er als eerste uit.

In het gastgezin is een grote hond en Pixie is daar niet bang voor maar ze gaat er ook niet naar toe, eigenlijk loopt ze er een stukje omheen. Ze vindt het heerlijk om op schoot geaaid te worden en dan maakt ze een tevreden knorrend geluid. Ze heeft wel een eigen willetje; soms is ze ondeugend, als je haar dan wil pakken rent ze weg.

Pixie is op zoek naar iemand die het heerlijk vindt om met haar te spelen. Ze is gewend aan kinderen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.