Kittens Polleke (2100451) (07038)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Polleke is 15 april geboren.

Polleke is een mooi zwart/wit katertje, en het grappige vlekje op z’n snufferd hebt u natuurlijk allang gezien. Het is jammer dat katten niks snappen van een spiegel, anders zou Polleke er zelf ook smakelijk om moeten lachen. Het zwarte kinnetje maakt het helemaal af. En vlak ook zijn witte voetjes niet uit! Het is een ondernemend manneke, lekker eigenwijs.

Pollekes snoet, met z’n karakteristieke vlek, laat al zien wat hij is: een kleine ondeugd. Regelmatig ligt hij in de hangmat of onder een kastje te wachten tot hij met een reuzensprong een ander kitten kan verrassen. Zijn maatje Loekje moet het dan vaak ontgelden, hoewel deze ook van de sluipaanvallen is. Samen rollen ze dan spelend over de vloer. Als Polleke zou kunnen schaterlachen, zou hij dat zeker doen. Als er echter te veel kittens op een hengeltje afkomen, bekijkt hij al die drukte van een afstandje. Hij haalt bij wijze van spreken zijn zwarte schoudertjes op, pakt zijn eigen balletje en trippelt parmantig weg met zijn buit. Even lekker zelf spelen, want dat kan dit eigenwijze kereltje ook prima.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.