Kittens Pong (2102272) (09939)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, wit vlekje op borst

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Pong is ongeveer 1 augustus geboren.

Pong is samen met haar zusje Ping in een schuurtje geboren en heeft de eerste weken van haar leven niet veel contact met mensen gehad. Pas met tien weken is ze opgenomen in eenĀ  gastgezin. Hoewel ze eerst op haar hoede was, is de knop bij Pong om. Ze laat zich aaien en spint erbij. Je kunt haar oppakken, maar ze blijft liever met haar pootjes op de grond. Een echte schootkat is ze niet. Toen ze net in het gastgezin was, schoot ze weg bij onverwachte bewegingen. Nu is ze zo ontspannen dat ze blijft liggen waar ze is, ook als dat op de trap is en er een mens langs wil. Jammer dan! Stap maar over me heen!

Pong speelt graag maar is wel iets rustiger dan zus Ping. Ze zoekt de andere katten in het gastgezin op en ligt het liefst samen voor de houtkachel. Heerlijk, die warmte! Samen met zuslief kijkt ze graag naar National Geographic op televisie en houdt dan nauwlettend alle beestjes in de gaten.

Pong zoekt een rustig gezin met een tuin en een televisie. Oudere kinderen en een kat: geen bezwaar. Jonge kinderen vindt ze waarschijnlijk te onvoorspelbaar.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.