Kittens Poppy (2000488) (02443)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Poppy is 18 mei geboren. Ze maakte deel uit van het nestje Lily – Ivy – Quince – Poppy, van moederpoes Rosy. Ze werden razendsnel geadopteerd, alleen Poppy is nog overgebleven omdat ze wonderlijk genoeg nogal schuw is.

Poppy is een prachtige poes. Ze kan je erg doordringend aankijken met haar mooie ogen. Poppy is de schuwe van het stel. Ze zal eerst de kat uit de boom kijken. Als je op haar afstapt zal ze proberen weg te lopen, echter vindt ze het niet erg om geaaid te worden. Ze blijft er dan ook rustig voor zitten als ze eenmaal wordt geaaid.

Poppy vindt spelen leuk, vooral een laserlichtje! Dan gaat ze helemaal los. Een maatje om mee te spelen zou goed zijn voor Poppy om wat meer uit haar schulp te komen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.