Kittens Punter (2400631) (26772)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Punter is 22 april geboren. Hij maakt deel uit van het nestje Billy – Backy – Corner – Punter – Cody. Hun moeder is Lobke.

Punter is een zwart-wit katertje dat samen met zijn drie broers, zusje en moeder in een opvanggezin verblijft. Punter is nieuwsgierig, ondernemend en altijd in voor een spelletje. Als je een hengel in je hand pakt staat hij als eerste klaar om het speeltje dat eraan hangt te pakken te krijgen. Punter kan heel vermakelijke capriolen uithalen als hij ergens bij wil komen of op wil klimmen. Hij heeft vaak nog niet de rust om lekker geaaid te worden; hij laat het wel toe, maar gaat er dan weer vandoor, op naar het volgende speelavontuur! Punter ligt heel graag tegen een van de andere kittens aan te slapen. En als hij dan eenmaal rustig ligt kan hij het wel waarderen om geaaid te worden en gaat dan lekker spinnen. Punter komt nog niet op schoot, hij kan wel even opgepakt worden.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.