Kittens Radar (2201818) (16434)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs, beetje wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Radar is 1 mei geboren.

Als je naar de foto’s van Radar kijkt, hoeft er eigenlijk geen verhaaltje meer geschreven te worden. Hij is zoals je ziet een mooi en vrolijk kereltje met een prachtige lange staart. Radar is erg vriendelijk, ietwat aan de verlegen kant. Drukte ontwijkt hij. Dan gaat hij ergens liggen en wacht tot de ‘storm’ voorbij is. Hij is speels en als het rustig is laat hij zich heerlijk aaien. Radiatormandjes zijn een bron van “doe eens gek”. Alle poses worden uitgeprobeerd. Hij speelt en slaapt erin. Dus hopelijk heb je er thuis ook eentje voor hem.

Radar komt het beste tot zijn recht in een rustiger huishouden. Als je voldoende tijd voor hem hebt, mag hij best alleen verhuizen. Naar buiten gaan is wel een wens van hem. Hij wil graag zijn kapriolen uitbreiden in bomen en struiken, achter dingen aanrennen en als het zomer is luieren in de zon.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.