Kittens Rambo (2400324) (27065)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Rambo is 27 maart geboren. Rambo is het broertje van Rocky. Rambo is een prachtig zwart katertje met sprekende ogen. Als de zon onder een bepaalde hoek op zijn vacht schijnt, kun je zien dat er strepen in zijn vacht zitten.

Waar Rocky barst van het zelfvertrouwen, is Rambo een stukje onzekerder en rustiger. Vergis je niet, ook hij is verzot op rennen, jagen en klauteren! Alleen gaat hij wat minder driest te werk, kent beter de grenzen, en kan zich ook prima in z’n uppie vermaken. Vooral als hij het spannend vindt worden, dan trekt hij zich terug. Dat zien we ook na zijn aankomst in onze kittenkamer. Geeft niks, hij mag z’n nieuwe omgeving in zijn eigen tempo verkennen. Ook als hij moe wordt, dan gaat hij liggen uitrusten op zelf verkozen plekjes, terwijl Rocky meteen op schoot neerploft. Samen slapen doet hij wel graag met broerlief.

Rambo vindt kinderen en nieuwe mensen spannend en heeft even tijd nodig om eraan te wennen. Met rustig en kalm benaderen kom je een heel eind. Hij kan zich hierin nog prima ontwikkelen.

Als u een rustig huishouden hebt en het leuk vindt om toch wat gezelligheid en leven in de brouwerij te krijgen, is het dan een idee om de twee broertjes samen te adopteren? Rambo kan zich dan optrekken aan zijn zelfverzekerder broer.

De eerste negen foto’s zijn van Rambo’s eerste middag in de kittenkamer. U ziet aan zijn oogopslag dat hij op zijn hoede is, maar het knaapje is dapper genoeg om toch wat stappen te zetten! Goed zo jochie.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.