Kittens Rambo (2400324) (26244)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Rambo is 27 maart geboren. Rambo is de broer van Rocky en is een prachtig zwart kereltje.

In tegenstelling tot Rocky is Rambo wat rustiger van karakter. Vergis je niet, hij is dol op rennen, jagen en klimmen! Maar hij kent beter de grenzen en vermaakt zich ook prima alleen. Vooral als hij het spannend vindt trekt hij zich terug. Ook als hij moe is. Dan kruipt hij op eigen gekozen plekjes, terwijl Rocky meteen je schoot opzoekt.  Met z’n broertje en zusje slapen vindt hij ook heerlijk!

Rambo is nagenoeg helemaal zwart, maar zijn oogjes hebben duidelijk je aandacht. Zijn moeder had halflang haar dus het kan zijn dat zijn vacht ook nog wat voller wordt. In de zon zie je er ook zelfs streepjes in.

Rambo vindt kindjes en nieuwe mensen nog best spannend. Maar ook daarin kan hij zich nog prima ontwikkelen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.