Kittens Rascal (2201692) (15728)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Rascal is 10 juni geboren.

Dit is een kleine deugniet; superspeels. Ze is helemaal gek op hengeltjes met wat geinigs eraan. Het is een echte jaagster. Ze vindt het best prettig om aangehaald te worden maar niet langdurig, ze heeft het veel te druk met spelen. Zij is in hetzelfde gastgezin ondergebracht als Tozzi.

Het zou fantastisch zijn als de jongedames samen geadopteerd worden, want ze vullen elkaar heel goed aan. Ze spelen ook graag met elkaar. De rustige kalmeert de drukke en de speelse brengt ook wat meer actie in de rustige. Zo houden ze elkaar mooi in balans. Leuk setje!

We proberen wat betere foto’s van de jongedame te maken, maar u weet het: zwart is moeilijk voor het maken van foto’s, en stilzitten is er vaak niet bij…

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.