Kittens Raya (2301684) (23358)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving


Raya is 8 augustus geboren.

Raya is een zwarte poes met hier en daar wat wit. Ze is speels en soms ondeugend. Ze kan zich goed vermaken alleen. Ze is opgegroeid met een hond, twee volwassen katten en vier kittens. De hond vindt ze interessant maar ze loopt er wel omheen, ze vindt de hond iets te groot. Met de andere katten kan ze goed overweg, over de kittens speelt ze de baas. Raya is niet geschikt voor hele kleine kinderen want als ze speelt wil ze nog wel eens nagels gebruiken en zachtjes bijten. Dit is wel spelen, hier zit geen kwaad in. Ze kan ook heerlijk bij je zitten, gezellig op de bank naast je.

Raya werd bij ons gebracht als piepklein kittentje met een staart die op meerdere plaatsen gebroken was. Hierdoor had ze een probleempje op de kattenbak. Als ze op de kattenbak zat, kon ze haar staart niet goed omhoog doen dus moest haar staart regelmatig worden schoongemaakt. En die staart was heel gevoelig.
Maar dit probleem is opgelost: de dierenarts heeft besloten om tegelijk met de sterilisatie van het poesje de staart te verwijderen. Dit zal haar leven makkelijker maken. De operatie is uitstekend verlopen en ze heeft nu een heel kort staartje. Het staartje is mooi geheeld. Ze is klaar voor haar gouden warme mandje, ze mag mee! Het is een vrolijke en speelse jongedame.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.