Kittens Resa (2201536) (15708)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Resa is 1 mei geboren.

Resa is een heel lief en knuffelig schootpoesje, ze is heel mensgericht. Ze wil dan ook niet alleen zijn, dan voelt ze zich bijzonder ongelukkig en roept om gezelschap. Ze heeft graag mensen om zich heen, is graag bij je en is een echt gezinspoesje. Niet geschikt voor mensen die veel van huis zijn. Als er eventueel ook een ander katje is, zal ze zich minder gauw alleen voelen. Ze heeft veel energie en natuurlijk weet ze prima raad met haar speelgoed. Ze is ook heel geïnteresseerd in wat er buiten allemaal gebeurt. Ze zal het leuk vinden om een tuin in te kunnen. De bijzonder vriendelijke jongedame is inmiddels gesteriliseerd en heeft haar twee vaccinaties gehad: ze is klaar voor adoptie!

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.