Kittens Reza (2001049) (03320)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Reza is 8 juni geboren. Zij is deel van het nestje Reza – Maë – Bregje – Lotte – Yindi.

Reza lijkt als twee druppels water op haar zusje Maë. Daar hebben ze zelf een oplossing voor gevonden: Maë heeft maar een halve staart.

De vijf meisjes zijn een beetje laat in contact gekomen met mensen en zijn er dus een beetje bang voor. Ze hebben de neiging om weg te lopen als je op ze af loopt en zijn bang voor je handen. Toch valt er nog best wat van te maken! De jongedames zijn nieuwsgierig, speels, en met behulp van speeltjes en lekkere hapjes zullen ze nog grote stappen kunnen zetten. Met geduld en wat oefening kunt u heel veel bereiken. Enige ervaring is gewenst. Niet geschikt voor bij jonge kinderen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.