Kittens Rick (2301992) (24488)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Rick is ongeveer 1 oktober 2023 geboren.

Dit olijke knulletje met het markante snoetje is een paar weken geadopteerd geweest maar is teruggekomen omdat een van de gezinsleden onbeheersbaar allergisch bleek.

Het is een levendig, energiek, actief, aanwezig jochie dat flink wat leven in de brouwerij brengt. Hij heeft ruimte nodig om zijn energie kwijt te kunnen en hij moet als hij iets groter is ook naar buiten kunnen, de tuin in. Dan krijgt hij ook meer prikkels en uitdagingen om zijn nieuwsgierigheid te bevredigen. Het leven is leuk en hij heeft er zin in!

Hij is na aankomst in onze kittenkamer nogal onder de indruk van de andere kittens; het zijn er nogal wat en ze zijn twee keer zo groot als hijzelf. Rick vindt het duidelijk niet leuk en dat zullen ze merken ook. Rick is geen katje om “in te huren” als gezelschap voor een al aanwezige kat die om een praatje en een kameraadje verlegen zit.

Deze knaap staat graag overal met zijn neus bovenop en is nieuwsgierig naar wat je allemaal aan het doen bent. Hij zal het fijn vinden als je regelmatig thuis bent zodat je samen de boel op stelten kunt zetten. Hij helpt wel mee om er steeds een feestje van te maken! Niet geschikt voor bij (jonge) kinderen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.