Kittens Rocky (2400313) (27076)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, paar witte borsthaartjes

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Rocky is 27 maart geboren.

Rocky is het broertje van Rambo. Rocky is een prachtig zwart katertje met wat witte borsthaartjes die de naam “vlek” nauwelijks verdienen. Als de zon onder een bepaalde hoek op zijn vacht schijnt, kun je zien dat er strepen in zijn vacht zitten.

Dit manneke barst van het zelfvertrouwen en van het vertrouwen in de mensheid. Rocky is dol op gezelschap, komt meteen kennismaken en spint heel hard, hij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. Hij speelt energiek, klimt erop los en is niet snel ergens van onder de indruk. Dat blijkt ook wel na aankomst in onze kittenkamer: hij gaat onmiddellijk op ontdekkingstocht en klimt overal in, op, achter, tussen… Hij vindt alles prachtig en heeft de grootste lol. Als hij uitgeraust is zoekt hij een warme schoot op en valt heerlijk in slaap.

Rocky kan prima met (iets grotere) kinderen. Hijzelf is er dol op, maar let wel op vanwege zijn enthousiasme met zijn nageltjes. Hij heeft grote voeten die hij parmantig neerzet bij het dabben, met gespreide teentjes, wat een leuk gezicht is.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.