Kittens Rocky (2400313) (26231)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Rocky is 27 maart geboren.

Rocky is het broertje van Rambo. Deze kleine vriend is dol op gezelschap en kruipt meteen op schoot. De aandacht eist hij gewoon op.

Rocky begint al lekker te puberen. Speelt wild, klimt erop los en is niet snel onder de indruk. Na zijn wilde buien zoekt hij een warme schoot en valt heerlijk in slaap.

Qua uiterlijk is hij een knappe zwarte kerel met een wit vlekje op zijn wang en borst. Ook zie je wat strepen in zijn vacht als hij in de zon ligt. Zijn vacht kan wat voller uit gaan groeien aangezien zijn moeder langharig was.

Rocky kan prima met kinderen. Hijzelf is er dol op, maar let wel op vanwege zijn enthousiasme met zijn nageltjes.

Deze kerel heeft naast veel aandacht ook echt een vriendje nodig!

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.