Kittens Roek (2201198) (15817)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Roek is 28 mei geboren.

Roek is het broertje van Tux en is gemoedelijk van aard. Hij was in het begin van zijn tijd in het gastgezin wat meer op zichzelf, hij kan nog steeds uitstekend alleen zijn maar heeft ook geleerd om te genieten van de aanwezigheid van mensen en andere katten. Hij is niet schuw, heel speels en nieuwsgierig. Roek houdt ervan om met spulletjes te gaan sjouwen, propjes, zakdoekjes, pennen, dopjes, noem maar op. Daarnaast vindt Roek eten heel erg lekker en vliegt hij erop af alsof hij al weken niks gehad heeft. Roek komt graag bij je in de buurt zitten, met wat geduld ook op je schoot. Hij geniet ervan om over zijn buikje geaaid te worden. Als je voor Roek kiest dan kies je voor een heerlijke, lieve kater.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.