Kittens Romeo (2101088) (07076)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Romeo is 24 mei geboren.

Romeo werd samen met zijn broertje Charlie rond 5 weken na zijn geboorte gevonden. Ze waren samen aan de wandel in de stad.

Romeo heeft de afgelopen weken gezellig samengewoond met drie grote stoere katers. Ze aten, sliepen en speelden samen. Hierdoor is Romeo al behoorlijk goed gesocialiseerd en hij reageert goed op andere katten. Het liefst kruipt hij er knus tussenin en laat zich dan door zijn grote pleegbroers wassen.

Romeo wordt een echte knuffelkater. Deze mooie jongen heeft een heerlijk pluizig vachtje, hij kijkt dromerig uit zijn blauwgroene ogen en kruipt graag bij je op schoot voor een lekkere kroelpartij. Maar ook stoeien met zijn broertje en trekken aan de staart van zijn grotere huisgenoten vindt hij leuk.

In het begin was Romeo wat verlegen. En als hij ergens van schrikt heeft hij nog altijd even tijd nodig om weer te wennen. Maar als volgens Romeo de kust weer veilig is, dan komt deze hartenbreker al meteen weer spinnend en spelend naar je toe.

Romeo is nu gewend aan een groot kattengezin en kruipt af en toe nog even weg achter de rug van zijn broertje. In een rustig gezin met niet al te jonge kinderen zou hij het prima ook alleen redden. Maar bij andere sociale katten zou hij het ook heel fijn vinden.

Tijdens de opvang is Romeo niet met honden in aanraking geweest. Maar er is voor ons geen reden om te denken dat hij daar niet aan zou kunnen wennen. Voorwaarde is dat Romeo alles vanuit een veilige positie mag ontdekken. Maar dat geldt feitelijk voor iedere kat.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.