Kittens Ronne (2400908) (26973)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Ronne is ongeveer 1 maart geboren.

Ronne en Rimke zijn samen aangetroffen op een bedrijventerrein. Het zijn overduidelijk zusjes. Ze zijn gemakkelijk uit elkaar te houden: Ronne heeft een zwarte neus, Rimke een witte.

Het is niet waarschijnlijk dat ze samen leuk op stap zijn gegaan; het lijkt er eerder op dat ze plaats moesten maken voor een welverdiende vakantie. Ja mensen, het is weer zomer: de kittens worden met bakkenvol overal “over de schutting geworpen”. Mogen wij een suggestie doen? Als iedereen nou eens razendsnel al zijn katers en poezen laat castreren / steriliseren? Dat scheelt bakkenvol ellende voor al die ongewenste nestjes… Als u het nu niet doet, hebt u binnen de kortste keren weer het volgende ongewenste nestje te pakken. Wij zijn aan het dweilen met een wagenwijd openstaande kraan.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten.