Kittens Roxy (2102036) (08823)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Roxy is ongeveer 20 juli geboren.

Dit is lieve, onzekere Roxy. Roxy is een heel mooi getekend cypers met wit poesje met een nieuwsgierig en lief koppie, maar ze is nog wel bang. Bij ons in het pleeggezin maakt ze al stappen, maar ze is nog niet “om”. Dat houdt in dat ze zich nog niet vrijwillig laat aaien. Ik zeg vrijwillig, want “gedwongen” aaien laat ze wel toe. Een heel klein blaasje als je haar oppakt, maar ze heeft nog nooit geslagen of gebeten of iets dergelijks. Dat zit gewoon niet in haar aard.

Roxy laat zich steeds vaker zien en komt steeds dichterbij. Ze speelt al openlijk met de andere kittens en ook met een hengeltje dat wij vast hebben. In de avond beweegt ze zich vrij door het huis, overdag ligt ze op een veilig plekje te slapen.

Ze vindt onze eigen kater ook heel interessant. We denken dan ook dat ze heel blij wordt van een maatje, in de vorm van een al aanwezige volwassen kat waar ze zich een beetje aan op kan trekken of anders misschien 1 van haar vriendjes of vriendinnetjes uit hetzelfde pleeggezin of uit het asiel. We denken dat ze het in de toekomst wel fijn zal vinden om naar buiten te kunnen.

We schrijven toch alvast een verhaaltje voor haar, omdat we alle vertrouwen hebben dat ze uitgroeit tot een zachtaardige poes. Als u nu al interesse in haar toont kunt u haar verdere proces in het pleeggezin volgen tot moment van plaatsing. En wanneer dat moment daar is gaat in overleg met jullie. Willen jullie wachten tot ze “om” is, of willen jullie dit moment van euforie liever zelf ervaren? Dat kan een paar weken of een paar maanden duren, maar ze is het meer dan waard.

Laat haar lieve koppie u ook smelten en heeft u veel geduld om haar langzaam uit haar schulp te laten komen, dan is zij waarschijnlijk de perfecte match.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.