Kittens Saartje (2400644) (26803)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Saartje is geboren op 25 april. Saartje zit samen in een nestje met Muffin, Olaf en Ollie.

Saartje is een superlief poesje dat graag op haar kopje wordt geaaid. Saartje speelt heel graag, maar kan ook een lekker dutje doen. In het begin is ze nog een beetje bang, maar ze went snel aan een nieuwe omgeving en mensen. Saartje eet en drinkt heel goed en doet alles keurig op de kattenbak. Als je Saartje roept, dan komt ze graag even aandacht halen.

Saartje heeft nog maar een halve staart, maar daar heeft ze zelf verder geen last van en het beperkt haar totaal niet. Nog sterker, het hinderde haar niet eens toen ze gevonden werd, kijkt u maar eens naar het filmpje. Het dreumesje wist niet eens dat er iets mis was… De dierenarts heeft het staartje ingekort en het jongedametje speelt vrolijk verder.

Saartje is graag bij haar nestgenootjes, ze doen alles ook graag samen. We plaatsen ze het liefst twee aan twee, zodat ze nog een bekend maatje hebben op hun nieuwe adres.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.