Kittens Sainey (2201036) (14681)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Sainey is 6 mei geboren.

Sainey is vanaf de dag dat hij in zijn opvanggezin werd opgenomen erg angstig en op zichzelf geweest. Hij kon wel goed overweg met de andere kittens en was dan lekker druk en speels, flink aan de slag met de speeltjes. Als hij lag te doezelen, helemaal ontspannen was en niet doorhad dat je er was, dan kon je hem zachtjes aaien. Voor de rest onttrok hij zich aan aaicontact.

Dit is geen katje voor een druk gezin met kinderen. Hij heeft het nodig om geadopteerd te worden samen met een ander kitten zodat hij iets vertrouwds om zich heen heeft, iets wat hij snapt, zodat ze samen kunnen spelen. Ook kan hij zich dan aan dat andere katje “optrekken” en de kunst van de omgang met mensen afkijken. Er valt best nog wat te bereiken met zulke katjes; oefening, herhaling, plezier maken en lekkernijtjes zijn prima middelen voor verdere socialisering. Enige ervaring met bange katjes is gewenst.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.