Kittens Sakai (2000837) (02551)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, paar witte borstharen

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Sakai is 14 april geboren.

Sakai (spreek uit Sah-Kaj) was bij binnenkomst een zeer bescheiden meisje. In haar uppie gevonden en heel blij met een beetje genegenheid, maar zo bang om alleen gelaten te worden. Eenmaal een beetje gewend in het opvanggezin kwam haar ware aard naar boven: het is een echte knuffelpoes. Het liefste dartelt ze de hele dag om je heen en loopt ze vooral graag voor je voeten. Ze is in haar beste humeur met een mens om van te houden binnen pootbereik. De beste match voor haar is een huishouden met een soortgenootje of iemand die haar vaak gezelschap houdt. Iemand die vooral niet schuwt van kopjes en schuurpapier-likjes.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.