Kittens Sammy (2301776) (22966)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Attentie: Sammy is een poesje, geen katertje.

Ik ben Sammy geboren op 7 augustus 2023. Ik was met 6 weken al Daredevil. Ik was op het dak terechtgekomen, maar durfde er niet meer van af zonder hulp. De redder in nood werd, nadat ik was gecontroleerd door het asiel, mijn gastmama samen met mijn aangenomen broertje Abby.

Aangezien ik de oudste was van het stel, ontfermde ik mij als Mini-mama over Abby. Ik ben geen druktemaker, ik houd van een dolletje op zijn tijd, maar vind het ook heerlijk om in het zonnetje achter het raam te gaan liggen.

Zodra mijn gastmama klaar is met haar huishoudelijke taken en een momentje voor haarzelf pakt, dan doe ik graag mee en nestel ik mezelf tegen haar aan op de bank. Ik ga niet op haar liggen, want die plaats is meestal vergeven aan mijn bonusbroertje en aangezien die wat jonger is, vind ik dat geen probleem.

Ik ben dol op kleine vliegjes, ik kan me daar echt op focussen, scheelt voor mijn gastmama, dan hoeft zij geen vliegen te vangen.

Elke ochtend, middag en avond doen we even wat gymnastiek. We hebben genoeg attributen om mee te sporten. Ik vind de muis en de vishengel top. Maar het allerleukste vind ik nog het jagen achter een kastanje.

Mijn gastmama heeft geen andere dieren en dat vind ik fijn, want ik houd wel van een rustige omgeving. Ik ben ook een prinsesje, ik houd van een op een aandacht.

Ik ben dol op een stukje magere kipfilet. Dan mag mijn bonusbroertje niet in de buurt komen, want die slokop is zo snel. Ik ben meer een langzame genieter, ik wil mijn eten proeven.

Ik ben een lief, zorgzaam rustig poesje dat af en toe van gekkigheid houdt.
Ik bepaal zelf wanneer ik bij je kom liggen en je verwelkom met nieuwsgierigheid.
Ik vraag zelf even om een aai over mijn bol en dan laat ik je verder met rust, totdat ik zelf weer om aandacht kom vragen.

Ik ben dol op mijn bonusbroertje. Ik heb hem de basisdingen geleerd zoals zindelijk worden op de kattenbak, niet in de benen van de gastmama klimmen, op zijn tijd een wasbeurt en lekker tegen elkaar aan liggen na een intensief spelletje.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan ben je welkom om kennis te maken. Hopelijk zie ik je snel!

Groetjes, jouw Sammy

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.