Kittens Shadow (2001555) (04801)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: geboren ongeveer 6 juli 2020
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: ja
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee, tenzij rustig en ervaren
Moet naar buiten: nee
Speciale zorg: nee

Shadow is een heel verlegen katje en qua uiterlijk bijna niet te onderscheiden van haar zusje Cynder. Ze is heel erg op zichzelf, maar is wel altijd heel geïnteresseerd in mensen. Ze zal je van een afstandje uit nieuwsgierigheid bekijken, en haar eigen tempo bepalen als het gaat om affectie en vriendschap. Ze houdt absoluut van knuffelen, maar eerst moet er een band geschept worden. Dat gaat wat langzaam, omdat ze slecht van vertrouwen is en heel eenkennig. Echter als je haar de kans geeft, heeft ze heel veel liefde te geven en dat merk je!

Shadow heeft een rustig huishouden zonder (jonge) kinderen nodig. Een sociaal soortgenootje is geen probleem. Of natuurlijk haar eigen zusje Cynder.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.