Kittens Siena (2201354) (14584)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Siena is 1 juni geboren.

Ben je op zoek naar een warm, spinnend, harig kruikje onder je hals, op de borst, waar je af en toe ook een likje van krijgt? Dan is Siena het poesje dat je zoekt. Wordt het te warm daarboven: schoot vindt ze ook goed hoor, maar liever daarboven. Als ze niet bij je ligt is ze lekker aan het spelen met de andere kittens.

Siena is zomaar in d’r eentje gevonden. Ze heeft een markante zwarte vlek op haar linker flank / bovenbeen. Ze zit samen met Doblo, Brava en Panda, die ook allemaal in hun uppie werden aangetroffen, in een gastopvang.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.