Kittens Skippie (2200803) (13829)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Skippie is 5 mei geboren.

Skippie is bij haar opvanggezin opgegroeid met drie andere kittens (Pixie, Luca en Misty). Samen zijn ze opgegroeid tot heerlijk vrolijke, speelse kittens. In het opvanggezin is een grote hond en een bijna volwassen poes. Ze zijn gewend aan kinderen en laten zich prima oppakken, ook door vreemden. Ze zijn nog nooit buiten geweest.

Skippie is een poesje met een vrolijk en speels karakter. Ze vindt het heerlijk om met de andere kittens te spelen. De hond vindt ze interessant, maar ze gaat er niet naartoe. Ze spint als je haar aait of knuffelt; als ze er genoeg van heeft merk je dat vanzelf want dan stopt ze met spinnen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.