Kittens Snoepie (2301478) (21931)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Snoepie is 5 juni geboren.

Snoepie is een rustig poesje dat zelf om aandacht vraagt. Ze heeft niet altijd zin om opgepakt te worden. Ze is wel heel lief en dat laat ze merken als ze bij je komt. Ze speelt graag met veren en pingpongballetjes.

Ze was in het begin heel erg bang. Met veel geduld is het gelukt om haar vertrouwen te winnen. Het poesje is nu niet meer bang en dat wordt alleen maar beter!

Ze is opgegroeid in een gastgezin met twee volwassenen en twee kinderen van 8 en 10 jaar. Er is daar ook een volwassen poes, dat ging eerst moeizaam maar gaat nu goed. Verder zijn er drie chihuahua’s; daar heeft ze geen interesse in.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.