Kittens Snoetje (2301125) (22177)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Snoetje is 1 mei geboren.

Snoetje is een prachtig rood katertje met een ego dat nog best wat mag groeien. Hij is makkelijk te vinden in de kittenkamer want hij ligt vrijwel altijd op hetzelfde plekje, alleen moet je dat net weten. Hij is zo onzeker dat hij meestal in een holletje van een krabmeubel ligt. Op uitnodiging wil hij best wel tevoorschijn komen, helemaal of gedeeltelijk, want hij vindt het heerlijk om geaaid te worden. Hij gaat dan enthousiast spinnen en met zijn pootjes dabben. Kom maar op met die knuffeltjes en kroeltjes! Bij een onverwacht geluidje of iets wat hij als onraad beschouwt, verdwijnt hij snel weer in zijn holletje. Pas als het volkomen rustig is in de kittenkamer blijkt hij wel degelijk rond te lopen, maar dat doet hij niet als er meerdere mensen zijn. Zijn zelfvertrouwen en vertrouwen in de mensheid mag nog wel wat bijgeschaafd worden.

Zeer lief en mild katertje voor een rustig huishouden zonder kinderen. In een omgeving zonder opschudding zal hij opbloeien en zijn draai vinden.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.